Doordachte techniek en maximale efficiëntie.

Poortoplossingen voor de levensmiddelenindustrie.

In de levensmiddelenindustrie komt het er voor een fabrikant van industriële poorten niet enkel op aan, de hoogste hygiënenormen na te leven, maar ook de temperatuurschommelingen, die voor de levensmiddelen kritiek zijn, tot een minimum te beperken. De Verband der Lebensmittelkontrolleure e.V. beveelt hier uitdrukkelijk de EFA-SRT® EC van EFAFLEX aan. Maar ook de andere poorten zijn

uitstekend geïsoleerd en als unieke eenpoortoplossingen ideaal voor diepvrieszones en getemperde ruimtes. Daarenboven maken innovatieve details, zoals inklapbare kozijndeksels, een comfortabele reiniging van de poorten mogelijk. Daarnaast biedt EFAFLEX extra opties, zoals door FDA geteste weefselpoortbladen.

Levensmiddelenindustrie

  • Specifieke industriële-poortoplossingen met de focus op natte ruimten en reiniging.
  • Geïsoleerde poorten voor diepvriesruimten en getemperde ruimten.
  • Voor de hoogste eisen aan hygiëne en het voorkomen van roest.
  • Optionele speciale poortbladen voor industriële hogedrukreiniging en ontsmetting.
  • Alternatieve aseptische motoren.
  • FDA-geteste weefselpoortbladen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten