Vlekkeloze materiaalstroom en efficiënte processen.

Poortoplossingen voor de auto-industrie.

Snelle, soepele en vooral feilloze processen zijn haast in geen enkele sector zo belangrijk als in de automobielindustrie, waar dure stilstandstijden dwingend voorkomen moeten worden. Met 50 jaar ervaring is EFAFLEX ook in de automobielsector de expert in hoogwaardige snellooppoorten. Wij bieden een brede productportfolio en individuele poortoplossingen die speciaal zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.

Poortoplossingen van EFAFLEX voor de automobielindustrie zijn gericht op een hoog aantal cycli per jaar en overtuigen met een lange levensduur. Dankzij de hoogste openings- en sluitingssnelheden zorgen ze voor zo efficiënt mogelijke processen en arbeidsprocedés, alsook voor kosten- en energiebesparingen.

Auto-industrie

  • Veelzijdige, specifieke industriële poortoplossingen voor de eisen van de auto-industrie.
  • Lage uitvaltijden voor onderhoud voorkomen dure stilstanden.
  • Hoge openings- en sluitingssnelheden minimaliseren warmteverliezen en dragen zo bij tot de energiebesparing.
  • Individuele poortoplossingen en speciaal voor de auto-industrie ontwikkelde besturingseenheden (bijv. AIDA).

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten