Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Facility Manager.

Hebt u deskundig advies vandoen over alle servicekwesties? Of een regelmatige herinnering aan onderhoudstermijnen? Geen probleem! Ons servicenetwerk is ook internationaal te allen tijde bereikbaar en indien nodig snel ter plekke. Daarenboven beschikken onze producten over intelligente details die uw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken.

Benefits Check Icon
Allesomvattende service

Ons eigenste serviceteam is op de gratis hotline de klok rond bereikbaar voor u. Uitstekend opgeleide technici met meer dan 200 dienstvoertuigen zijn altijd onmiddellijk ter plekke. Of het nu gaat om beheer van vervangingsonderdelen of storingen, reparatie- of onderhoudsservice – wij dekken nagenoeg alle eisen op het gebied van aftersales met betrekking tot uw poortinstallatie en verzekeren een betrouwbaar werkende poort voor de gehele levensduur van het product! Ook internationaal actieve bedrijven vinden in EFAFLEX een ervaren en sterk presterende partner.

Benefits Check Icon
Digitaal verbonden

Onze nieuwe IoT-module EFA®-SmartConnect vereenvoudigt uw werk: de bijbehorende app biedt een overzicht in real time van alle poorten die in gebruik zijn en herinnert u tijdig aan onderhoudstermijnen.

Benefits Check Icon
Poorten voor dagelijks gebruik

De inrichting van onze poorten vereenvoudigt uw dagelijks werk en minimaliseert de benodigde tijd. Encoders en veiligheidsmelders die aan het concrete individuele geval zijn aangepast zorgen voor een vlekkeloze werking van de poortinstallatie. Daarnaast bieden wij speciale poorten voor bijzondere eisen, bijvoorbeeld op het gebied van reiniging.

Benefits Check Icon
Grensoverschrijdende activiteiten

Wij zijn een internationaal actief bedrijf en bijgevolg zijn wij wereldwijd voor u beschikbaar. De medewerkers van ons servicenetwerk monteren en onderhouden de poorten regelmatig, teneinde de kwaliteit van onze producten voor de volle honderd procent te verzekeren.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten