Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Bedrijfstechnici

Al 50 jaar staat EFAFLEX voor snelheid en veiligheid. Zowel met onze steeds bereikbare klantenservice als met onze snelle reactietijden vergemakkelijken wij uw dagelijkse werkzaamheden en verkorten wij de wachttijden voor uw individuele verzoek. Onze vervangingsonderdelen zijn op korte termijn beschikbaar, zodat wij stilstandstijden bij onze poortinstallaties nagenoeg kunnen vermijden.

Benefits Check Icon
Competent montageteam

De montage van onze snellooppoorten voeren onze eigen, geschoolde montageteams voor u uit in de gebruikelijke EFAFLEX-kwaliteit. Ons internationaal EFAFLEX-servicenetwerk bestaat uit goed opgeleide medewerkers, die hun vakkennis door regelmatige deelname aan scholingen voortdurend verdiepen en verder ontwikkelen. Met meer dan 1.000 scholingsdeelnemers per jaar en een netwerk van getrainde technici dat duidelijk vier cijfers telt, bieden wij een sterk presterend en snel reagerend aanbod voor alles wat servicethema’s aanbelangt.

Benefits Check Icon
Korte reactietijden

Uitstekend opgeleide servicetechnici en meer dan 200 servicevoertuigen – via onze over heel Duitsland verspreide vestigingen zijn wij steeds snel bij u ter plekke. EFAFLEX biedt een wereldwijd actief netwerk met eigen vestigingen en servicepartners. Zodoende staat u een directe contactpersoon ter zijde, die u in alle servicekwesties deskundig advies verstrekt. Dankzij gedecentraliseerde vervangingsonderdelenmagazijnen leveren wij niet enkel vanuit onze productieafdeling voor vervangingsonderdelen in Duitsland, maar ook rechtstreeks vanuit onze dochterondernemingen en servicepartners over de hele wereld.

Benefits Check Icon
Beschikbaarheid van reserveonderdelen

De vervaardiging van vervangingsonderdelen geschiedt in het hoofdkantoor te Bruckberg en zorgt dankzij de samenwerking met gereputeerde transportdienstverleners voor een snelle en betrouwbare levering van uw benodigde onderdelen.

Benefits Check Icon
Veilige installatie

Een investering in onze poorten is een schrandere economische beslissing. Onze producten onderscheiden zich met hun uitstekende kwaliteit en een uitgesproken lange levensduur. Aldus verzekert u uw productie, voorkomt u stilstandstijden en ontstaan er geen nodeloze kosten.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten