Innovatieleider uit passie.

Met een EFAFLEX-snellooppoort kiest u ’s werelds toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van onze technische voorsprong. Wij zijn zeer fier op de ontwikkeling van de spiraalpoort – tot op heden het nec plus ultra in de wereldwijde poorttechniek. De EFA-SST® Secure biedt maximale bescherming tegen inbraak, diefstal

en vandalisme – de eerste en enige snellooppoort met gecertificeerde weerstandsklasse 4 (RC 4). EFAFLEX staat in de sector van de snellooppoorten reeds decennialang voor kwaliteit, snelheid en veiligheid. Opdat dit zo blijft, zullen wij als onbetwiste technologieleider ook in de toekomst revolutionaire poortsystemen ontwikkelen.

EFAFLEX: Al 50 jaar visionair en baanbrekend.

BIM

Eenvoudige en snelle planning met BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Randapparatuur

Onze unieke beveiligingssystemen, zoals deurlichtrelais, laserscanners en aanloopbeveiliging, beveiligen het gebied rond uw poortensysteem volledig. Met EFAFLEX beschermt u mensen en voorwerpen, de poorte en voertuigen.

Meer weten

Producten

Onze premiumpoorten zijn snel en efficiënt, veilig en betrouwbaar. Dankzij onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten zijn wij in staat om voor alle klantbehoeften de passende, perfecte oplossing te vinden – en te bouwen.

Meer weten