Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Architecten & planners.

In de sector van de snellooppoorten staat EFAFLEX al 50 jaar voor snelheid en veiligheid. U, als architect en bouwplanner, ondersteunen wij ook wanneer het om poorten voor bouwprojecten in de industriebouw gaat. Wij begeleiden u van de voorafgaande planning tot het afgewerkte object en u profiteert zowel van onze jarenlange projectervaring als van een individuele, allesomvattende begeleiding.

Benefits Check Icon
Projectervaring

Onze projectleiders worden gekenmerkt door jarenlange ervaring met veel grote projecten op nationaal en internationaal niveau. Zij staan u te allen tijde met raad en daad bij en ondersteunen u bij al uw taken.

Benefits Check Icon
BIM

Als onderdeel van onze wereldwijde digitaliseringsstrategie engageren wij ons bij de vereniging Products for BIM en bieden wij u de digitale gebouwmodellering (BIM – Building Information Modelling) aan. Door de BIM-gegevens direct op onze website te verstrekken, vereenvoudigen en versnellen we uw werk.

Benefits Check Icon
Installatietekeningen

Om uw werk te vergemakkelijken, bieden wij speciale installatietekeningen aan voor onze poorten, met nauwkeurige basisparameters voor uw desbetreffende project. In combinatie met onze uitgebreide adviesdienst bent u dus uitstekend toegerust voor uw volgende project.

Benefits Check Icon
Aanbestedingsdocumenten

Wij helpen u bij uw dagelijkse werk en helpen u het proces voor het voorbereiden van aanbestedingen te versnellen. Daartoe bieden wij u snel en betrouwbaar alle actuele aanbestedingsdocumenten voor onze producten aan.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten