Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Investeerder/
eigenaar/
bouwheer.

Een veilige investering met een hoge planningszekerheid – dat is waar industriepoorten van EFAFLEX voor staan. Onze producten worden gekenmerkt door duurzaamheid, betrouwbaarheid en een uitstekende kwaliteit die regelmatig gecontroleerd wordt. Voor onderhoudswerkzaamheden staat ons serviceteam steeds ter beschikking.

Benefits Check Icon
Investeringsbescherming

Wegens hun hoge kwaliteitsnormen en hun robuuste, lang meegaande technologie zijn industriepoorten van EFAFLEX een investering met een jarenlang terugverdieneffect. Certificaten van erkende instellingen, zoals het ift Rosenheim, bevestigen de uitstekende eigenschappen van onze producten. Daarenboven kunnen wij alle vervangingsonderdelen te allen tijde snel en betrouwbaar leveren.

Benefits Check Icon
Duurzaamheid van producten

Industriepoorten van EFAFLEX zijn een investering met een jarenlang terugverdieneffect. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten, die zich onder andere onderscheiden met hun lange levensduur en een groot aantal cycli. Dit maakt een optimale kosten-batenverhouding mogelijk, vooral ook vanuit het oogpunt van duurzaamheid.

Benefits Check Icon
Life-Time-Value

In de praktijk worden onze lang meegaande industriepoorten gekenmerkt door looptijden van meer dan tien jaar en zeer weinig onderhoud. In geval van schade is ons goed opgeleid serviceteam onmiddellijk ter plaatse.

Benefits Check Icon
Premiumproducten

Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige productoplossingen, afgestemd op uw individuele noden. Regelmatige kwaliteitscontroles garanderen een constant hoog niveau. Bij vragen of reparaties is ons eigen serviceteam altijd voor u bereikbaar.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten