Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Bedrijfsleiders.

Als innovatieve wereldmarktleider heeft EFAFLEX steeds de juiste oplossing voor uw individueel verzoek. Wij ondersteunen u van het begin tot het einde van uw project, gaande van de keuze van het juiste product, over de montage, tot de service- en onderhoudswerkzaamheden. Profiteer van de allesomvattende begeleiding door ons servicenetwerk.

Benefits Check Icon
Functionaliteit

Al 50 jaar concentreert EFAFLEX zich op innovatieve constructies voor snellopende industriepoorten. Derhalve beschikken wij heden ten dage over een zeer breed productportfolio. Zodoende kunnen wij u voor iedere behoefte en iedere industrietak de optimale poort aanbieden – van logistiekpoorten tot speciale vaktoepassingen, zoals bijvoorbeeld cleanrooms of machinebeveiliging.

Benefits Check Icon
Betrouwbare levering

Als betrouwbare en vertrouwenswaardige partner garanderen wij u een beschikbaarheid van vervangingsonderdelen van ten minste tien jaar. Dankzij onze samenwerking met gereputeerde transportdienstverleners verzekeren wij een zo gezwind mogelijke en betrouwbare levering van uw vervangingsonderdelen.

Benefits Check Icon
Competent montageteam

De montage van onze snellooppoorten voeren onze eigen, geschoolde montageteams voor u uit in de gebruikelijke EFAFLEX-kwaliteit. Ons internationaal EFAFLEX-servicenetwerk bestaat uit goed opgeleide medewerkers, die hun vakkennis door regelmatige deelname aan scholingen voortdurend verdiepen en verder ontwikkelen. Met meer dan 1.000 scholingsdeelnemers per jaar en een netwerk van getrainde technici dat duidelijk vier cijfers telt, bieden wij een sterk presterend en snel reagerend aanbod voor alles wat servicethema’s aanbelangt.

Benefits Check Icon
Life-Time-Value

In de praktijk worden onze lang meegaande poortinstallaties gekenmerkt door looptijden van meer dan tien jaar en zeer weinig onderhoud. In geval van schade is ons goed opgeleid serviceteam onmiddellijk ter plaatse.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten