Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Arbo- en veilig­heidsfunctionar­is.

Veiligheid komt op de eerste plaats! Bij EFAFLEX krijgt u zowel de juiste productoplossingen als uitvoerig advies over elk aspect rondom het onderwerp. Onze goed opgeleide medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte poortsysteem en officiële certificaten bevestigen de hoge veiligheidsnormen van onze producten.

Benefits Check Icon
Focus op arbeidsveiligheid

Onze beveiligingssystemen, zoals lichtscherm TLG, EFA-SCAN® en andere bewakingssystemen, beveiligen het gebied rond uw poort volledig en beschermen zo medewerkers, poorten en voertuigen.

Benefits Check Icon
Officiële certificaten

Certificeringen van erkende instellingen zoals ift Rosenheim en VCA ** bevestigen de uitstekende kwaliteiten van onze producten en diensten. Dit geldt met name op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Benefits Check Icon
Allround service

Ons eigen serviceteam staat dag na dag voor u klaar via 03/450 11 93 of service@efaflexbvba.be. Hoogopgeleide technici met volledig uitgeruste service wagens zijn altijd onmiddellijk ter plaatse. Of het nu gaat om reserveonderdelen of storingsbeheer, reparatie of onderhoudsservice – wij dekken bijna elke behoefte op het gebied van after sales en zorgen voor een betrouwbaar functionerende poort gedurende de gehele levensduur van het product! Ook internationale bedrijven vinden in EFAFLEX een ervaren en krachtige partner.

Benefits Check Icon
Persoonlijk contact

Uw persoonlijke contactpersoon staat u altijd met raad en daad terzijde bij alle vragen en wensen rondom uw bedrijf of project. Ons buitendienstteam is uitstekend opgeleid en helpt u te allen tijde graag verder.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten