EFAFLEX als uw werkgever.

Werkgever met toekomst.

EFAFLEX ontwikkelt en ontwerpt al 50 jaar betrouwbare snellooppoorten voor de mondiale markt – snellooppoorten met de hoogste mate aan veiligheid en efficiëntie.

Wij zijn een familiebedrijf met wereldwijd meer dan 1.400 werknemers die hun talenten en vaardigheden dagdagelijks voor ons inzetten.

Derhalve stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich bij ons goed voelen – niet enkel vandaag, maar gedurende hun ganse beroepsleven.

EFAFLEX behoort tot de internationaal leidende technologiebedrijven van de branche. Dit is te danken aan ons zeer gemotiveerde personeel, dat zal blijven zorgen voor een duurzame groei en daarmee voor werkzekerheid.

Waarom wij bij u passen

Omdat wij technologie- en innovatieleiders zijn in een sector met toekomst. Omdat wij in ons familiebedrijf belang hechten aan geëngageerde en gemotiveerde, competente en nieuwsgierige medewerkers.

Meer weten

Waarom u bij ons past

Omdat u iets in gang wilt zetten. Omdat u plezier beleeft aan vormgeven. Omdat u zich net zo goed voelt bij teamwerk als bij werken op eigen verantwoordelijkheid. Omdat ook u succes wilt boeken.

Meer weten

Vacatures / sollicitatie op eigen initiatief

Solliciteer naar een van onze vacatures. Of toon initiatief en overtuig ons waarom u en EFAFLEX een succesvol team zijn.

Meer weten

Laat u door ons inspireren.

Wij bieden u een veilige werkplek op een interessant werkterrein. De omgang in ons familiaal middenstandsbedrijf wordt gekenmerkt door een respectvolle, collegiale samenwerking.

Voor uw succesvolle toekomst creëren wij de beste voorwaarden: Regelmatige bijscholingen, goede loopbaanmogelijkheden, aantrekkelijke bezoldiging, speciale uitkeringen en premies. Klinkt goed? Dan kijken wij uit naar uw sollicitatie!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier