Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Duurzaamheidsfunctionaris.

De bescherming van milieu, energie, arbeid en gezondheid staat centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. Om de duurzaamheid van onze producten te waarborgen, letten wij – vanaf het betrekken van materialen, over de productie, tot de eigenschappen van de producten zelf – op de naleving van sociale en ecologische criteria. Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van ons bedrijfskarakter en wij ontwikkelen ons hier steeds verder volgens mondiale normen.

Benefits Check Icon
Duurzaamheid van producten

Industriepoorten van EFAFLEX zijn een investering met een jarenlang terugverdieneffect. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten, die zich onder andere onderscheiden met hun lange levensduur en een groot aantal cycli. Dit maakt een optimale kosten-batenverhouding mogelijk, vooral ook vanuit het oogpunt van duurzaamheid.

Benefits Check Icon
Recyclage

Onze producten en oplossingen zijn haast 100 procent recycleerbaar. Voor de productie gebruiken wij uitsluitend hoogwaardig materiaal waarvan de oorsprong te allen tijde aantoonbaar is.

Benefits Check Icon
Officiële certificaten

Certificaten van erkende instellingen, zoals het ift Rosenheim, of een EPD bevestigen de uitstekende eigenschappen van onze producten. Dit betreft vooral de gebieden veiligheid en duurzaamheid.

Benefits Check Icon
Energie-efficiëntie in een oogopslag

Door de hoge openings- en sluitingssnelheden alsook de hoge dichtheid en isolatie van onze poorten wordt de uitwisseling van warme en koude lucht tot een minimum beperkt. Zo bespaart u zowel op energiekosten als op CO2 en houdt u tezelfdertijd de duurzaamheid van uw bedrijf of project voortdurend in het oog.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten