Wij denken vandaag reeds aan morgen.

Geheel duurzaam denken en handelen is diep geworteld in ons familiebedrijf. In een behoedzame omgang met natuurlijke grondstoffen produceren wij producten met een zeer lange levensduur.

Duurzaamheid betekent voor ons echter ook dat wij onze medewerkers op lange termijn aan onze onderneming binden en verder ontwikkelen. EFAFLEX: verantwoordelijke, duurzame werkgever in Duitsland en wereldwijd.

Materialen

Dankzij hoogwaardige materialen en een intelligent ontwerp kunnen onze poorten correct gesorteerd gerecycleerd worden. Aluminium, staal en elektrische componenten betrekken wij bij voorkeur bij lokale en Europese leveranciers – rekening houdend met de material compliance.

arrow-down

Materialen, Dankzij hoogwaardige materialen en een intelligent ontwerp kunnen onze poorten correct gesorteerd gerecycleerd worden. Aluminium, staal en elektrische componenten betrekken wij bij voorkeur bij lokale en Europese leveranciers – rekening houdend met de material compliance.

Productie en verpakking

Bij ons verpakkingsmateriaal letten wij op regionaliteit; zo betrekken wij bijvoorbeeld de houten kisten voor het transport van onze producten bij een lokale zagerij. Ook de PE-folies zijn ten dele gerecycleerd en kunnen na gebruik hergebruikt worden.

arrow-down

Productie en verpakking, Bij ons verpakkingsmateriaal letten wij op regionaliteit; zo betrekken wij bijvoorbeeld de houten kisten voor het transport van onze producten bij een lokale zagerij. Ook de PE-folies zijn ten dele gerecycleerd en kunnen na gebruik hergebruikt worden.

Transport

Wanneer mogelijk kiezen wij voor de milieuvriendelijkste verzendingsvariant voor onze premiumpoorten. Door geoptimaliseerde transportroutes besparen wij dagelijks waardevolle grondstoffen.

arrow-down

Transport, Wanneer mogelijk kiezen wij voor de milieuvriendelijkste verzendingsvariant voor onze premiumpoorten. Door geoptimaliseerde transportroutes besparen wij dagelijks waardevolle grondstoffen.

Warmte-isolatie

Dankzij dichtheidscontroles, het rekening houden met warmtebruggen en de passende dikte van isolatiestoffen bereiken onze snellooppoorten uitstekende waarden bij de warmte- en koude-isolatie.

arrow-down

Warmte-isolatie, Dankzij dichtheidscontroles, het rekening houden met warmtebruggen en de passende dikte van isolatiestoffen bereiken onze snellooppoorten uitstekende waarden bij de warmte- en koude-isolatie.

Openings- en sluitsnelheid

De hoge openings- en sluitsnelheden van onze snellooppoorten verminderen uw energiekosten en bewaren de gewenste temperatuur in uw magazijn, bedrijfsruimte en object.

arrow-down

Openings- en sluitsnelheid, De hoge openings- en sluitsnelheden van onze snellooppoorten verminderen uw energiekosten en bewaren de gewenste temperatuur in uw magazijn, bedrijfsruimte en object.

Lange levensduur

Hoogwaardige poorten met een extreem lange levensduur, professionele klantenservice en ten minste 10 jaar garantie voor vervangingsonderdelen verzekeren onderhoud en reparatie zelfs nog jaren na de installatie.

arrow-down

Lange levensduur, Hoogwaardige poorten met een extreem lange levensduur, professionele klantenservice en ten minste 10 jaar garantie voor vervangingsonderdelen verzekeren onderhoud en reparatie zelfs nog jaren na de installatie.

EFAFLEX rijdt duurzaam – stationaire laders voor onze vloot en onze medewerkers.

Energie-efficiëntie – Made in Germany

EFAFLEX maakt deel uit van het exportinitiatief energie-efficiëntie ‘Energy Efficiency – Made in Germany’ onder leiding van het Federale Ministerie van Economie en Klimaatbescherming (BMWK).

EcoVadis

Wij zijn er fier op dat EcoVadis, ’s werelds grootste en betrouwbaarste aanbieder van duurzaamheidsratings voor bedrijven, ons met de Silver-rating evalueert.

ift Rosenheim

ift Rosenheim

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Producten

Onze premiumpoorten zijn snel en efficiënt, veilig en betrouwbaar. Dankzij onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten zijn wij in staat om voor alle klantbehoeften de passende, perfecte oplossing te vinden – en te bouwen.

Meer weten

Kwaliteit

Wij bieden premiumproductkwaliteit. Want slechts de hoogste kwaliteit garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid bij het gebruik van onze poorten. Met EFAFLEX-poorten koopt u kwaliteit met een vlug terugverdieneffect.

Meer weten