Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Inkopers

Als premiumaanbieder voor snellooppoorten verkopen wij niet alleen producten van hoge kwaliteit; wij ondersteunen u tevens met ons allesomvattende serviceaanbod. Uitvoerige documenten en schriftstukken over onze producten zorgen voor overzichtelijkheid en transparantie op alle cruciale gebieden, zoals kosten en levertijden.

Benefits Check Icon
Veilige installatie

Een investering in onze poorten is een slimme economische beslissing. Onze producten onderscheiden zich met hun uitstekende kwaliteit en een uitgesproken lange levensduur. Aldus verzekert u uw productie, voorkomt u stilstandstijden en ontstaan er geen nodeloze kosten.

Benefits Check Icon
Life-Time-Value

In de praktijk worden onze lang meegaande poortinstallaties gekenmerkt door looptijden van meer dan tien jaar en zeer weinig onderhoud. In geval van schade is ons goed opgeleid serviceteam onmiddellijk ter plaatse.

Benefits Check Icon
Betrouwbare levering

Als betrouwbare en vertrouwenswaardige partner garanderen wij u een beschikbaarheid van vervangingsonderdelen van ten minste tien jaar. Dankzij onze samenwerking met gereputeerde transportdienstverleners verzekeren wij een zo gezwind mogelijke en betrouwbare levering van uw vervangingsonderdelen.

Benefits Check Icon
Achtergrondinformatie en technische documentatie

Wij ondersteunen u bij uw dagelijkse werkzaamheden en bezorgen u een uitgebreid aanbod, met inbegrip van specifieke documentatie voor het project. Zo zorgen wij voor transparantie en overzichtelijkheid.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten