Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Algemene aannemers.

Maak gebruik van de voordelen van ons allesomvattend servicepakket: ons team van experten begeleidt u van begin af aan en ondersteunt u zowel met uitgebreid advies als bij de inbouw van de juiste poortinstallatie aan het eind van het project. Daarnaast stellen wij u alle belangrijke materialen, zoals aanbestedingsdocumenten en digitale gegevens, ter beschikking en gaan wij in op uw individuele wensen en noden.

Benefits Check Icon
Veilige installatie

Een investering in onze poorten is een schrandere economische beslissing. Onze producten onderscheiden zich met hun uitstekende kwaliteit en een uitgesproken lange levensduur. Aldus verzekert u uw productie, voorkomt u stilstandstijden en ontstaan er geen nodeloze kosten.

Benefits Check Icon
Digitale tweeling

Profiteer van onze BIM-service: wij stellen de nieuwste technische tekeningen in de formaten AutoCAD, Revit en ArchiCAD direct beschikbaar om te downloaden. Daardoor vermindert u de bouwkosten en de tijd, alsook botsende activiteiten van arbeiders tijdens de bouwwerkzaamheden.

Benefits Check Icon
Adviesverstrekking

Onze uitgebreide adviesverstrekking varieert van een persoonlijke afspraak ter plekke, over digitale ondersteuning via webconferenties op korte termijn, tot kortere telefoongesprekken. De EFAFLEX-experten van de buitendienst staan u te allen tijde ter beschikking en beantwoorden graag al uw vragen over het project en uw individuele wensen en voorstellingen.

Benefits Check Icon
Projectondersteuning

Onze experten begeleiden u van begin af aan en ondersteunen u tijdens iedere fase van het project. Van de aanbesteding tot de verwerking en terbeschikkingstelling van de juiste snellooppoortoplossing staat u een groot aantal medewerkers uit alle sectoren ter beschikking. Daarbij kenmerkt ons team zich door een rijke ervaring met grote bouwprojecten en oplossingsgericht denken.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten