Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

(Installatie)
constructeurs.

Ons doel bestaat erin uw dagelijkse werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken en u bij al uw projecten daadkrachtig te ondersteunen. Om die reden biedt EFAFLEX u – gaande van installatietekeningen, over technische documentatie, tot uitgebreid advies – een allesomvattend servicepakket dat op uw individuele noden afgestemd is, zoals bv. levensmiddelentechnologie, de auto- of drankenindustrie.

Benefits Check Icon
Tekeningen

Met onze installatietekeningen veraanschouwelijken wij nogmaals de belangrijkste details en de exacte basisparameters voor uw desbetreffende project. Daarenboven ondersteunen onze experts u altijd graag en adviseren zij u over uw individuele wensen en voorstellingen.

Benefits Check Icon
Technische documentatie

Als aanvulling op onze installatietekeningen en uitvoerige adviesverstrekking bieden wij ook een gedetailleerde technische documentatie bij onze producten aan. Door de BIM-gegevens direct op onze website te verstrekken, vereenvoudigen en versnellen wij daarenboven uw werkzaamheden.

Benefits Check Icon
Officiële certificaten

Diverse certificaten garanderen de naleving van voorgeschreven technische normen en regels voor onze producten. Overige certificaten van erkende instellingen, zoals bijvoorbeeld het ift Rosenheim, bevestigen eveneens de uitstekende eigenschappen van onze poorten, vooral op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Benefits Check Icon
Speciale toepassingen

Als aanbieder van allesomvattende oplossingen hebben wij voor velerlei toepassingen de perfecte oplossing paraat: benevens onze klassieke logistiekpoorten bieden wij bijvoorbeeld ook poorten voor machinebescherming, cleanrooms of poorten in de uiteenlopendste uitvoeringen aan. Onze gespecialiseerde afdelingen staan altijd ter beschikking en vinden altijd de juiste oplossing voor uw speciale project.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten