Individuele oplossingen voor individuele behoeften.

Bouwleiders.

Ons doel bestaat erin u bij uw dagelijkse werk als bouwleider optimaal te ondersteunen. Benevens onze uitgebreide projectervaring staan wij u bij tijdens de coördinatie van uw project. Ons EFAFLEX-serviceteam neemt de montage op zich en is de klok rond bereikbaar voor u.

Benefits Check Icon
Competent montageteam

De montage van onze snellooppoorten voeren onze eigen montageteams uit in de gebruikelijke EFAFLEX-kwaliteit. Ook ons internationale servicenetwerk bestaat uit goed opgeleide medewerkers, die hun vakkennis door middel van regelmatige opleidingen voortdurend verdiepen. Tezamen met onze getrainde technici bieden wij een krachtige en snel reagerende service.

Benefits Check Icon
Betrouwbare levering

Als betrouwbare en vertrouwenswaardige partner garanderen wij u een beschikbaarheid van vervangingsonderdelen van ten minste tien jaar. Dankzij onze samenwerking met gereputeerde transportdienstverleners verzekeren wij een zo gezwind mogelijke en betrouwbare levering van uw vervangingsonderdelen.

Benefits Check Icon
Projectervaring

Onze projectleiders worden gekenmerkt door jarenlange ervaring met veel grote projecten op nationaal en internationaal niveau. Zij staan u te allen tijde met raad en daad bij en ondersteunen u bij al uw taken.

Benefits Check Icon
Coördinatie

Onze ervaren projectleiders zullen u helpen bij uw werk en zodoende de coördinatie van uw project vergemakkelijken. Hier kunnen wij eveneens scoren met onze brede vakkennis inzake grote projecten, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
BIM

Simple and fast planning with BIM.

We gebruiken het toonaangevende BIM-platform BIMobject®. Dit maakt voor u volledige transparantie mogelijk voor het verzekeren van kwaliteit, rendement en controle van de totale bedrijfskosten.

Downloadzone

Productinformatie en aanbestedingsdocumenten kunt u hier eenvoudig en gemakkelijk als pdf-bestand downloaden.

Meer weten

Mediatheek

Vormt u zich een beeld: In de mediatheek vindt u films over deurinstallaties in werking, energiebesparing bij snelloopdeuren van EFAFLEX en onze randapparatuursystemen voor aanloopbeveiliging.

Meer weten