EFAFLEX – wereldmarktleider voor snelrolpoorten.

EFAFLEX bvba in Belgie

EFAFLEX bvba in Belgie is lid van de wereldwijd actieve EFAFLEX Groep en werd opgericht in 2011. Sinds de oprichting is het bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop en service van EFAFLEX snellooppoorten in Belgie.

Momenteel werken er meer dan 10 medewerkers voor EFAFLEX in Belgie. Al in de planningsfase is het regionale verkoopteam beschikbaar met professionele ondersteuning als ervaren contactpersoon om de optimale oplossing voor uw behoefteprofiel te vinden.

De uitvoering van de orders, d.w.z. ordergerelateerde, individuele productie en levering, wordt verzekerd door geautomatiseerde en gecoördineerde processen tussen EFAFLEX Tor- und Sicherheitssysteme in D-Bruckberg en EFAFLEX bv in Willebroek.

 

EFAFLEX snellooppoorten zijn verkrijgbaar in de kwalitatief functionele uitvoering als spiraalpoorten, turbopoorten, snelrolpoorten en vouwpoorten. De toepassingen zijn bijna onbeperkt  industriële poorten, parkeersysteempoorten, cleanroompoorten, vriescelpoorten, machinebeveiligingspoorten en nog veel meer.:

Onze snellooppoorten worden aangevuld met de ideale bedienings- en veiligheidsrandapparatuur voor uw vereisten, zodat we de perfect op elkaar afgestemde technologische eenheid bieden.

De montage wordt uitgevoerd door ervaren, hoogopgeleide medewerkers; De regionale serviceteams staan naast u. Een lange levensduur en optimale beschikbaarheid van uw EFAFLEX poorten worden gegarandeerd door het onderhoud en de after-sales service met de kortste responstijden en een professioneel dienstenpakket. Continue opleiding van alle medewerkers is de garantie voor langdurige partnerschappen.

Feiten & cijfers

Opgericht: 2011
Aantal werknemers: meer dan 10

Lidmaatschappen.

Gemeenschappelijke belangen gezamenlijk vertegenwoordigen: Om de aandacht van de politiek doelgericht op onze behoeften te vestigen, zijn wij actief in talrijke verenigingen en kamers van koophandel.

Meer weten

Carrière.

EFAFLEX is de wereldwijde marktleider op het gebied van snellooppoorten omdat wij in ons familiebedrijf geëngageerde en gemotiveerde, competente en nieuwsgierige medewerkers tewerkstellen. Vervoeg u bij ons team!

Meer weten