EFAFLEX wereldwijde marktleider voor snellooppoorten.

Ons knowhowoffensief voor deskundig advies.

Alleen wie de producten en toepassingsgevallen tot in het kleinste detail kent, kan zijn klanten optimaal adviseren. Daarom is de permanente opleiding en bijscholing van onze eigen medewerkers en externe verkooppartners wereldwijd een uiterst belangrijke factor voor EFAFLEX.

EFAFLEX Sales Academy biedt zowel het eigen personeel als zijn partners wereldwijd een uitgebreide, op toepassing gerichte opleiding en bijscholing.

Methodiek

Wegens onze internationale positie en een voortdurende verbetering moeten ook wij nieuwe wegen inslaan.

Opleidingen in persoon Nationaal/Internationaal

Regelmatige training op het gebied van producten, montage en onderhoud behoort tot het dagelijks leven van alle servicetechnici. Wij trainen ook in samenwerking met TÜV, EX-bescherming en VDE-training (EFKffT).

E-learning 24/7 meertalig

Wij bieden klanten en medewerkers vele onafhankelijke mogelijkheden voor meertalige e-learning, en natuurlijk via onze eigen productvideo’s hier op onze website.

Webcast-tutorials Tutorials

Wij breiden regelmatig onze webcast-tutorials uit en bieden zo gemakkelijke toegang tot informatie over onze producten en de sectoren en toepassingsgebieden van onze poorten.

Eigen trainers Interne bijscholing

De kwalificatie van de trainers gebeurt door middel van een ‘train-the-trainer’-concept om de noodzakelijke knowhow van de kennisoverdracht te verbeteren.

Knowhowdragers uit de organisatie Deskundige kennis

Achter iedere EFAFLEX-poort staat bijzondere knowhow uit onze firma, die ervoor zorgt dat er ook in de toekomst poorten open- en dichtgaan.

Externe trainers Externe bijscholing

Wij vergaren externe vakkennis voor alle belangrijke onderwerpen die wij niet met interne trainers kunnen dekken.

Gedetailleerde branchekennis van experten voor experten.