Individuele oplossingen voor individuele vereisten.

Sectoroplossingen.

Als wereldmarktleider voor industriële snellooppoorten bieden wij onze klanten speciaal op hen toegesneden sectoroplossingen. Onze klantenkring omvat daarbij zowel Global Players als kleine en middelgrote ondernemingen, alsook openbare instellingen. Met 50 jaar ervaring zijn wij de expert en kennen wij de bijzonderheden en specifieke noden van de

desbetreffende sector. EFAFLEX biedt u snellooppoorten die uniek zijn qua kwaliteit en service en uw bedrijfsprocessen verder verbeteren en versnellen. Tezamen met u ontwikkelen we voor u geschikte, op maat gemaakte oplossingen die optimaal zijn afgestemd op uw individuele noden.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
Service

Wij zetten de maatstaf voor service.

De klant staat bij ons op de eerste plaats; bijgevolg is goede service voor ons als premiumleverancier vanzelfsprekend. Perfect opgeleide servicemedewerkers en eigen servicetechnici met uitstekend uitgeruste servicevoertuigen helpen u snel, oplossingsgericht en betrouwbaar verder. Zo tillen wij service naar een hoger plan.

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten