Constante temperaturen en laag energieverbruik.

Poortoplossingen voor diepvriesomgevingen.

Poorten in gekoelde ruimten moeten bestand zijn tegen zeer hoge belastingen. Topkwaliteit en perfecte afwerking dienen er daarbij voor te zorgen dat alle onderdelen bestand zijn tegen koude en vochtigheid. Daarenboven moet stilstand van de poorten absoluut voorkomen worden, vermits anders de koude kan ontsnappen en goederen kunnen ontdooien, hetgeen een hoger energieverbruik tot gevolg zou hebben.  Snellooppoorten van EFAFLEX voor diepvrieszones werken

betrouwbaar, openen en sluiten zich in enkele seconden en minimaliseren zodoende de lucht- en temperatuuruitwisseling.  Middels innovatieve poortconstructies met thermisch gescheiden kozijnen en lamellen sluiten onze snellooppoorten voor diepvrieszones nagenoeg hermetisch af en zorgen ze voor een uitstekende warmte-isolatie.

Diepvries

  • Speciaal portfolio van poorten voor diepvrieszones.
  • Uitstekende warmte-isolatie met de beste U-waarden tot 0,62 W/m²K.
  • Gebruikstemperaturen tussen plus 30 °C en min 30 °C.
  • Innovatief verwarmingssysteem
  • Standaardafmetingen tot 5.250 millimeter breedte en 7.000 millimeter hoogte.
  • Voorzien op maximaal 250.000 bewegingen per jaar.
  • Openings- en sluitsnelheid tot 2,5 m/s resp. 0,75 m/s.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten