Speciale poorten voor verschillende toepassingsgebieden.

Gespecialiseerde toepassingen.

EFAFLEX beschikt over een breed scala aan speciale poorten voor gespecialiseerde toepassingen die op maat voor u worden ontwikkeld, in functie van uw individuele behoeften. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de verschillende toepassingen kunnen wij u speciale eigen ontwikkelingen bieden voor diepvrieskoeling, machinebescherming, cleanrooms, inbraakbeveiliging,

explosiebescherming en intralogistiek. Ons begrip van innovatieve ingenieurskunst is de basis voor de topkwaliteit van onze snellooppoorten. Op basis van baanbrekende constructies creëren wij technologie die maximale betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid mogelijk maakt.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier
Service

Wij zetten de maatstaf voor service.

De klant staat bij ons op de eerste plaats; bijgevolg is goede service voor ons als premiumleverancier vanzelfsprekend. Perfect opgeleide servicemedewerkers en eigen servicetechnici met uitstekend uitgeruste servicevoertuigen helpen u snel, oplossingsgericht en betrouwbaar verder. Zo tillen wij service naar een hoger plan.

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten