Veilige objectbescherming en hoge sluitingssnelheden.

Poortoplossingen voor parkeer- en ondergrondse garages.

Parkeer- en ondergrondse garages kunnen een gevoelig overgangspunt in de afsluiting van gebouwen vormen. Hoge sluitsnelheden, een inbraakvertragende constructie en een levensduur die op dagelijkse bewegingen voorzien is, zijn hier de minimale eisen aan een betrouwbare parkeergaragepoort. Snellooppoorten voor parkeersystemen van EFAFLEX beletten toegang door onbevoegden, openen en sluiten zich binnen enkele seconden en overtuigen met hun belastbaarheid en stabiliteit.

Daarnaast hebben parkeergaragepoorten van EFAFLEX een aantal speciale uitrustingsmogelijkheden, zoals een geïsoleerd, warmte-isolerend poortblad en optisch passende voetgangerspoorten naast de eigenlijke poort. Dankzij de ruimtebesparende constructie kunnen ze daarenboven ook bij krappe plaatsverhoudingen ingebouwd worden.

Parkeergarages

  • Lange levensduur met maximaal 250.000 werkcycli per jaar.
  • Inbraakvertragende constructie.
  • Optioneel geïsoleerde poortbladen voor thermische isolatie.
  • Poortlamellen aanpasbaar aan de gevelkleur.
  • Breed spectrum aan impulsgevers.
  • Snelle reactietijden voor service.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten