Hoogste veiligheidsnormen en  vlekkeloze processen.

Poortoplossingen voor de machinebescherming.

Stabiele productiecycli en een snelle overgang tussen productafscherming en verdere verwerking zonder stilstandstijden leiden tot een toename van de eisen aan geautomatiseerde processen in de industrie.  Desalniettemin staat de veiligheid van de werknemers in productie en vervaardiging tijdens het werk van alledag op de eerste plaats; het komt er dan ook op aan arbeidsongevallen absoluut te

voorkomen. Machineveiligheidspoorten van EFAFLEX voldoen derhalve aan de hoogste veiligheidsnormen ter bescherming van mens en machine en garanderen tezelfdertijd vlekkeloze processen in uw productie. Ons productportfolio voor de machinebescherming omvat daarbij zowel folierolpoorten als snelloopspiraalpoorten.

Machinebescherming

  • Onderhoudsarme en slijtagevrije constructies.
  • Gebruik als beweegbare scheidende veiligheidsinrichting.
  • Optioneel vrijstaande opstellingen.
  • Ruimtebesparende en compacte constructie.
  • Wereldwijd inzetbare besturing op performance level ‘d’ voor veiligheidsgerelateerde regelcircuits in de sector van de machinebescherming.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten