Vlekkeloze processen en de hoogste veiligheidsnormen.

Poortoplossingen voor de logistiekbranche.

De logistiekbranche vormt de interface tussen economie, handel en eindgebruikers. Bij het beheer van de goederenstromen komt het daarbij vooral aan op efficiëntie en een vlekkeloos en feilloos verloop. De speciaal voor de logistiekbranche ontwikkelde snellooppoorten van EFAFLEX versnellen uw logistieke processen, verlagen uw energiekosten en voldoen aan de

hoogste veiligheidsnormen. EFAFLEX biedt een ruime keuze aan individuele poortsystemen voor binnen- en buitentoepassingen. Alle logistiekpoorten worden afgestemd op de individuele behoeften van de klant en overtuigen met snelheid, veelzijdigheid en een lange levensduur.

Logistiek

  • Specifieke industriële poortoplossingen voor een vlekkeloos
  • Hoge openings- en sluitingssnelheden tot 3,6 m/s.
  • Zeer goede winddichtheid, optimaal voor afschermingen van fabriekshallen.
  • Veelzijdige toepassingsgebieden: van stapelmagazijn tot diepvrieszone.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten