Feilloze materiaalstroom en maximale flexibiliteit.

Poortoplossinge­n voor de intra­logistiek.

In de intralogistiek is een effectieve en efficiënte interactie tussen besturings- en softwaresystemen, transport- en opslagtechniek alsook planning en procesontwerp van cruciaal belang om vlekkeloze materiaalstromen te waarborgen. Snellooppoorten van EFAFLEX zijn ontworpen voor alle toepassingen binnen intensieve logistieke processen en overtuigen met flexibiliteit en veelzijdigheid.

De modulaire opbouw van de afzonderlijke componenten draagt bij tot een professionele materiaalstroom, perfect transport en een efficiënte logistiek. Intralogistiekpoorten kunnen dankzij hun ruimtebesparende en compacte constructie optimaal worden geïntegreerd in de vereiste beveiliging en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Intralogistiek

  • Poortoplossingen voor industrieel en commercieel gebruik in de transporttechniek
  • Integratie in overkoepelende besturing.
  • Bij vrijstaande montage: dankzij kozijnverlenging overbrugging van de vloer tot aan de sluitrand met transporttechniek mogelijk.
  • Onderhoudsarme en slijtagevrije constructie.
  • Talrijke aandrijvingsalternatieven.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.

Wij zijn er voor u!

Naar het online contactformulier

Aanbestedingsdocumenten

Architecten en planners stellen wij gedetailleerde aanbestedingsdocumenten voor onze producten ter beschikking. U hoeft slechts de doorgangshoogte, doorgangsbreedte, kleur of motorpositionering aan te vullen.

Meer weten

Referenties

EFAFLEX is niet enkel op het vlak van snelloopdeuren een wereldwijd erkend merk. Nationale en internationaal leidinggevende bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Meer weten

Contact

U bereikt onze vakkundige EFAFLEX-servicemedewerkers via onze doorlopend bezette Duitstalige telefonische support, per e-mail en natuurlijk via uw persoonlijke contactpersoon ter plekke.

Meer weten